Er du interesseret i at blive en del af Mandag Morgens netværk Business Kvinder, som har til formål at inspirere og styrke kvinder i ledelse gennem indsigtsfulde, nytænkende
og konstruktive oplæg og dialoger? Så læs mere her. 

Mandag Morgens netværk Business Kvinder havde opstart i vinteren 2023 og ønsker at inspirere og styrke kvinder i ledelse.  

Empowering kvinder i ledelse

  • Gennem faglig inspiration, der giver overblik, forståelse og indgyder til handling
  • Gennem sparring og styrkelse af den enkelte kvindelige leder eller forretningsejer
  • Gennem et aktivt netværk og etablering af værdiskabende relationer for kvinder i ledelse

Alle netværksmøder afholdes som udgangspunkt i Ny Kongensgade 10, 1472 Kbh. K i tidsrummet 16.30-18.30. 

Det koster 6.500 kroner at blive medlem af netværksgruppen – kontakt Lea Kærsgaard på lea@altinget.dk, hvis du er interesseret i at høre mere og blive optaget i gruppen.

Temaerne for arrangementer i netværket i 2024 er blandt andet bæredygtig ledelse – mobilisering af handlekraft, de store dagsordener på sundhedsområdet og kvinder og digital ledelse.

Første arrangement er den 7. marts, hvor temaet er Generationsledelse: Hvordan er man leder for fire generationer? 

Mere om arrangementet:

Vi står midt i en tid, hvor arbejdsmarkedet oplever transformationer som aldrig før. Traditionelle ledelsesmodeller udfordres, og diversiteten af aldersgrupper på arbejdspladsen skaber en unik dynamik. Er det en afsked med den hierarkiske ledelsesform? I en tid hvor arbejdsmarkedet kalder på arbejdskraft, vil aldersdiversiteten på arbejdspladsen øges og man skal som leder kunne navigere i koder hos både gen z og hos baby boomers. Til dette netværksmøde inviterer vi dig til en inspirerende samtale om,
hvordan arbejdsmarkedets forandringer påvirker ledelse på tværs af generationer. Vi
vil udforske, hvordan forskellige generationers perspektiver, værdier og erfaringer kan
være en nøgle til at forme fremtidens ledelsesmodeller. Vi får besøg af Tina Borgbjerg, der har en omfattende og international baggrund indenfor IT-branchen bl.a. hos Lenovo og Hewlett Packard Enterprise. Gennem sin karriere har Tina altid fokuseret på rekruttering og fastholdelse af medarbejdere på tværs af forskellige generationer i en branche, der konstant kræver nye kompetencer.

Kontakt info:
Lea Kærsgaard, lea@altinget.dk, tlf. +4530737447

Adresse:
Altinget & Mandag Morgen
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Links:

Tilbage til kalenderen »
Vis afholdte arrangementer »